Правосмукалка Elegant Combi

4250ден

• Единствена на пазарот по својот квалитет и технички можности
• Современ дизајн и едноставна за ракување
• Идеална за чистење на пепел од отворени и затворени камини, камини на пелет шпорети, котли и слично
• Заштита од несогорен пепел преку огноотпорната вреќа од керамичко платно
• Максимална заштита при всмукување од прашина и друго со 5 слоен заштитен систем на филтрирање

Оваа комбинирана правосмукалка исто така е идеална за чистење на станбени, деловни и работни простории, а за оваа намена се користи руфованата платнена вреќа обележана со црвена боја на гумениот обрач како и филтер кесата, што овозможува максимална заштита и од најситната прашина.

Располагаме со оригинални резервни делови и потрошен материјал.