Eko Life A1

380ден

Состав : мешавина од листопадни и иглолисни дрва

  • Енергетска моќ : >4.6 kWh/kg
  • Влажност : <8%
  • Пепелност : <0.7%
  • Сертификат : ENplus A1 МК 001
  • Земја на потекло : Македонија
  • Пакување : 15 кг
SKU: 1021 Category: Tags: , ,

EkoLife пелетите се изработени од 100% дрво. Составот на пелетите е мешавина од иглолисни дрвја и бука, односно 75% иглолисно дрво и 25% бука. Согласно начинот на производство и составот на пелетите, EkoLife пелетите имаат ЕNplus® сертификат за класа А1 како гаранција за врвен квалитет.