BGpellets A1

0ден

Нова количина на пелет се очекува од 28.10.2022 година, можни се само резервации со авансна уплата

Состав : 90% бука, габер и 10% елка

  • Енергетска моќ : >4.9 kWh/kg
  • Влажност : <10%
  • Пепелност : <0.4%
  • Земја на потекло : Бугарија
  • Пакување : 15 кг
SKU: 1020 Category: Tags: , , ,