Berge A2

0ден

Состав : 90% бука, 10% елка

  • Енергетска моќ : >4.6 kWh/kg
  • Влажност : <10%
  • Пепелност : <1.2%
  • Сертификат : A2
  • Земја на потекло : Црна Гора
  • Пакување : 15 кг
SKU: 1009-1 Category: Tags: , ,

Berge пелетот е со врвен квалитет, направен од идеална мешавина помеѓу буково дрво и елка, во сооднос кој резултира со највисока калорична моќност, за ефикасно загревање. Пелетот е создаден по најсовремените еколошки стандарди, без додадни адитиви.