Бесплатна испорака на пелет и брикет низ Македонија

Во периодот од јули до крајот на август месец 2021 година, ќе вршиме бесплатна испорака на пелет и брикет низ целата територија на Република Македонија. Единствен услов е порачка на минималниот број на килограми, во зависност од градот во кој треба да се испорача пелетот или брикетот.

Во продолжение следи табела со сите градови и со минимална потребна количина за бесплатна испорака.

Пелетите и брикетите може да се испорачаат и на повеќе локации во еден град, т.е. може да се соберат повеќе купувачи.


ГРАД КОЛИЧИНА КГ
Скопје 600 кг
Тетово 3150 кг
Гостивар 4200 кг
Кичево 6300 кг
Дебар 6300 кг
Струга 6300 кг
Охрид 6300 кг
Ресен 6300 кг
Битола 6300 кг
Прилеп 5250 кг
Македонски Брод 6300 кг
Куманово 3150 кг
Крива Паланка 5250 кг
Свети Николе 4200 кг
Велес 4200 кг
Штип 4200 кг
Кочани 4200 кг
Македонска Каменица 5250 кг
Делчево 6300 кг
Берово 6300 кг
Пехчево 6300 кг
Неготино 5250 кг
Демир Хисар 6300 кг
Радовиш 5250 кг
Струмица 5250 кг
Кавадарци 5250 кг
Гевгелија 6300 кг
Дојран 6300 кг
Виница 5250 кг

1 thought on “Бесплатна испорака на пелет и брикет низ Македонија”

 1. Zdravo
  Jasum od debar rabotam so pelet od serbiu prodavam od 30 shleper
  Imam klient
  Sakam da rabotam so vasha firma
  Kako mozhet da se dogovorem za debar
  070770797

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *