Купување пелет и брикет на рати

Согласно можностите на секој потрошувач, како и ефектот од пандемијата, и оваа сезона за сите кои ќе се одлучат да купат минимум еден тон од нашите производи : пелет или брикет – им овозможивме опција плаќање на рати. Плаќањето може да се изврши во готово, со кредитна картичка или со уплатница во банка. Почнувајќи од …

Купување пелет и брикет на рати Read More »