Топлина во Вашиот дом.

Консултации

Комплетно решение за загревање на вашиот дом, објект, деловен простор. Бесплатна консултација на лице место и понуда на соодветно грејно тело.
Калкулација и понуда на радијатори, зависно од објектот, опрема за греење, регистри, климатизација, топлински пумпи.

Достава на избраната печка до вашиот објект, монтажа и пуштање во употреба.

Регуларна достава на пелет и брикет за греење.

Јавете се или оставете ни порака на нашите страници. Нашиот професионален тим ќе ви одговори во најкус можен рок.

071 542 200 / 2777 230

info@pelet.mk

pelet.mk

Најголема заштеда со нашите пелети